Bună seara,
Sunt încadrat pe o funcţie cu atribuţiuni identice cu ale unui compartiment (formaţiune).
Legea care guverenează activitatea compartimentului dă lucrătorilor care compun acest compartiment anumite drepturi.
Instituţia unde lucrez nu are ca formă de organizare acest compartiment, deoarece aceeaşi activitate este mai mică ca volum şi nu necesită existenţa unei formaţiuni sau compartiment însă, activităţile sunt identice.
În lege nu sunt precizări pentru o astfel de situaţie, respectiv când în loc de compartiment, activitatea să fie desfăşurată de către o singură persoană.
În virtutea similitudinii activităţii, privit prin prisma spiritului legii, aş putea beneficia de aceleaşi drepturi?.
MULŢUMESC.
Mulţumesc amândurora pentru ostenela de a răspunde problemei expuse.
ªi dl. avocat în opinia mea (conform celor studiate de mine), are dreptate raportat la legile care se referă în general la muncă, însă dl. consilier juridic a răspuns punctual efectiv la problemă. Deşi nu am intrat în detalii, acesta a înţeles mai bine situaţia, era vorba de un principiu de drept la o problemă izvorâtă din realitate. Aş putea să intru în amănunt şi să dau mai multe detalii dacă efectiv doriţi acest lucru, dar nu pe forum.
Încă o dată vă mulţumesc şi pentru că se apropie sărbătorile, vă doresc sărbători fericite şi un sincer LA MULŢI ANI!.
Demisia
ContSters239713
ce acte tre 'sa-mi elibereze fostul angajator de la fostul loc de munca si in cat timp in conditiile in care demisia a fost cu acordul partilor?
(vezi toată discuția)