avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termene instanta si transfer intre complete
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termene instanta si transfer intre complete

Buna ziua
Am si eu urmatuarea situatie :
In luna 06.2013 am depus o actiune in pretentii , initial am solicitat scutire , dupa am achitat-o asteptind termenul ...care a venit in luna 11 si surpriza ... completul a considerat ca datorita faptului ca a mai existat un dosar cu aceleasi parti si obiect sete in masura sa redirectioneze catre primul complet acest dosar .
Intrebarilel mele sunt :
1. de ce ales instanta acesta cale lungind excesiv de mult timpul de solutionare ,
2. exista un termen de stabilire de catre noul complet a unui nou termen .??
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:53, 15 Decembrie 2013
Instanta nu a gresit cu nimic si nici nu este vorba despre tergiversari ale dosarului. Este pur si simplu vorba despre Regulamantul CSM care prevede - in situatia dvs ( a existentei unui dosar anterior intre aceleasi parti si cu acelasi obect) - ca dosarul nou sa se trimita spre competenta solutionare completului initial investit.

Nu aveti decat sa asteptat fixarea noului termen de catre completul competent, fiind citat in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe administrate deja in dosar conexat eugen82 eugen82 As dori sa stiu daca atunci când un dosar nou este conexat de instanta cu un dosar mai vechi, se pot sau nu invoca probele deja administrate si aflate in ... (vezi toată discuția)
Pretentii StefaniaEmerson StefaniaEmerson In 2017 asociatia de prorprietari m-a dat in judecata ca nu le platesc cheltuieli comune de cativa ani. refuz sa le dau bani pentru ca nu fac nimic si au adus ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei teritoriale - cum se procedeaza? ganirolf ganirolf Buna ziua, In urma unui proces pe site-ul judecatoriei am regasit solutionarea dupa cum urmeaza: \" Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ... (vezi toată discuția)