avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lege privind arme albe
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lege privind arme albe

sunt practicant de aikido si intentionez sa imi cumpar in viitorul apropiat o katana (sabie japoneza traditionala) pentru a o folosi in antrenamente. as vrea sa stiu daca exista vreo lege care sa ma impiedice sa o transport (in teaca) pana la locul de antrenament si inapoi, fara vreo autorizatie speciala.

multumesc!
Cel mai recent răspuns: RLA , utilizator 08:54, 27 Mai 2005
1. Katana de antrenament nu este ascutita, sau ma insel?
2. Aveti legitimatie de club?
In martie a.c. au aparut in M.Of. 241, Normele de aplicare a L 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor. Este posibil sa gasiti raspunsul in aceste Norme sau in legea precitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sabie de samurai boancamaria boancamaria Buna ziua, Sunt legitimat la un club de arte martiale unde practic scrima japoneza. Pentru a aprofunda cele invatate la sala mi-am comandat o sabie de ... (vezi toată discuția)
Achizitie arme albe vechi Sebastian Stefan Sebastian Stefan Bună ziua, Sunt interesat de achiziționarea unor săbii din Marea Britanie. Din păcate, nu știu contextul legal așa că vă cer ajutorul. E vorba ... (vezi toată discuția)
Import arma alba (antichitate) auraG auraG Buna ziua, nu am reusit sa gasesc informatia clara, asa ca intreb aici, am ales forumul de drept penal intrucat nici o alta categorie nu mi s-a parut ca s-ar ... (vezi toată discuția)