avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RECURS
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RECURS

Cu respect.
Doresc si eu o informatie importanta, cu privire la un proces pe care l-am castigat in parte. Paratul a facut recurs iar eu trebuie sa fac o intampinare. Nu stiu cum sa o formulez , deoarece pe langa anularea recursului doresc sa cer si eu, ca instanta de recurs ,sa dea o hotarare prin care sa rotunjeasca in plus suma de bani ce mi-a fixat-o prima instanta , in prima hotarare instanta nu a luat in calcul toate sumele pe care eu trebuie sa le recuperez de la parat.
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 22:25, 15 Decembrie 2013
Recursul se formuleaza in termen de 15 zile de la data comunicarii hotararii , astfel ca , daca ati primit motivele de recurs ale partii adverse si trebuie sa faceti intampinare , nu mai sunteti in termenul de declararea recursului. Veti raspunde in intampinare doar la motivele lui de recurs, solicitand respingerea recursului ca nefondat .Nu este obligatorie intampinarea, puteti formula si concluzii scrise in recurs.
pe care cod de procedura civila va judecati?

Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2013
gigibos, utilizator
daca sunteti pe noul cod de procedura civila mai aveti recursul incident care il transmiteti odata cu intampinarea in termenul de 10 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimpinare tribunal damianpp damianpp buna ziua!am primit o citatie pentru prelungirea pensiei alimentare la un copil peste 18 ani.desi sunt de acord cu ea ,trebuie sa redactez ointimpinare pentr ... (vezi toată discuția)
Se depune intampinare de 2 ori? nitmar nitmar se declara recurs in august 2010, cu termen in ianuarie 2011. Mi se comunica citatia fara motive de recurs, care nu erau depuse la dosar. Primul termen urma sa ... (vezi toată discuția)
Model intampinare recurs in calitate de intimat reclamant laurra_matei laurra_matei Buna ziua, Am nevoie sa ma ajutati in redactarea unei intampinari in urma unui recurs depus de parat intr-un proces de recuperare drepturi banesti. Mentionez ... (vezi toată discuția)