Cu respect.
Doresc si eu o informatie importanta, cu privire la un proces pe care l-am castigat in parte. Paratul a facut recurs iar eu trebuie sa fac o intampinare. Nu stiu cum sa o formulez , deoarece pe langa anularea recursului doresc sa cer si eu, ca instanta de recurs ,sa dea o hotarare prin care sa rotunjeasca in plus suma de bani ce mi-a fixat-o prima instanta , in prima hotarare instanta nu a luat in calcul toate sumele pe care eu trebuie sa le recuperez de la parat.
MULTUMESC.
Recursul se formuleaza in termen de 15 zile de la data comunicarii hotararii , astfel ca , daca ati primit motivele de recurs ale partii adverse si trebuie sa faceti intampinare , nu mai sunteti in termenul de declararea recursului. Veti raspunde in intampinare doar la motivele lui de recurs, solicitand respingerea recursului ca nefondat .Nu este obligatorie intampinarea, puteti formula si concluzii scrise in recurs.
Intimpinare tribunal
damianpp
buna ziua!am primit o citatie pentru prelungirea pensiei alimentare la un copil peste 18 ani.desi sunt de acord cu ea ,trebuie sa redactez ointimpinare pentr ... (vezi toată discuția)