Detin un PFA. In urma participarii la un curs de antrepenoriat finantat de fonduri europene am primit subventii pentru infiintarea si dezvoltarea activitatii PFA-ului. Acesti bani au fost deja impozitati. Ce fel de document ar trebui sa cer institutiei care a organizat cursul ca sa il pot inregistra ca document contabil si sa pot justifica astfel banii primiti?
Nu cred ca se pune problema ca banii sa fie inclusi in pfa adica in registrul jurnal de incasari si plati. Ei au fost primiti pe persoana fizica si doar va ajuta ca "aport" cu bani personali la pfa.
Pfa nou infiintata
antispam
Buna ziua.
Mi-am infiintat de curand o PFA cu norma de venit. Am fost la registrul comertului si la finante. Dupa ce primesc decizia de impunere de la ANAF, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.