avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Primire bani din fonduri europene
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Primire bani din fonduri europene

Buna ziua,

Detin un PFA. In urma participarii la un curs de antrepenoriat finantat de fonduri europene am primit subventii pentru infiintarea si dezvoltarea activitatii PFA-ului. Acesti bani au fost deja impozitati. Ce fel de document ar trebui sa cer institutiei care a organizat cursul ca sa il pot inregistra ca document contabil si sa pot justifica astfel banii primiti?

multumesc,
Dea
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:42, 16 Decembrie 2013
pe ce axa sau masura s a tinut cursu
Nu cred ca se pune problema ca banii sa fie inclusi in pfa adica in registrul jurnal de incasari si plati. Ei au fost primiti pe persoana fizica si doar va ajuta ca "aport" cu bani personali la pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport numerar la i.i. Dl_Sandu Dl_Sandu Am inceput activitate de comert cu produse decorative,la inceputul activitatii am investit aproximativ 15000 lei in marfa plus cheltuieli infiintare .Cum ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea la un pfa in domeniul educațional Magda77? Magda77? Eu am un PFA in domeniul educațional și am contract de colaborare cu un centru after Scholl finanțat de către primărie . Astfel că eu prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Pfa nou infiintata antispam antispam Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA cu norma de venit. Am fost la registrul comertului si la finante. Dupa ce primesc decizia de impunere de la ANAF, ... (vezi toată discuția)