avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... L-am numit nemernic pe organul de cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

L-am numit nemernic pe organul de cercetare penala

In plangere adresata catre procuror, l-am numit "nemernic" pe politistul de caz. Pot pati ceva, sau e o parere aparata de art. 10 CEDO?
depinde.daca se sesizeaza politistul si nici nu ai dreptate ,exista o consecinta
Trebuie sa se dovedeasca ca a avut dreptate ca e "nemernic"? :)) Asta cum se dovedeste? Il vor intreba pe politist acei procurori: "Domnule politist, sunteti sau nu ..nemernic?"
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
sa ma duc sa-i dau 1000 lei sa se impace cu mine? eu zic ca e un targ bun...e mai ieftin ca un avocat...daca ma taraseste pe civil...
Infractiunea de ofensa adusa unei autoritati a fost abrogata prin OUG nr.58/2002, asa ca nu vad cum ar putea fi incriminata fapta dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Amenintare - incidenta asupra organelor de anchete Cezar9 Cezar9 De obicei organele de anchete politisti judiciare/procurori sau chiar judecatori mai primesc amenintari? macar una, doua trei pe an, sau le este frica ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - ajutor, caz disperat!! useranonim useranonim Buna seara, Ma aflu intr-o situatie disperata si va cer ajutorul! V-as fi recunoscator daca nu as primi reprosuri si replici de genul \\\\"Asa iti ... (vezi toată discuția)