avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - desfacere contract de munca la anuntarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - desfacere contract de munca la anuntarea sarcinii

Am si eu o mare problema, seful meu cand a aflat ca sunt insarcinata ma dat afara, nu stiu ce sa fac, sunt disperata, i-am dus adeverinta medicala pe 22.11.2013 si nu mi-a primit-o si pe 23 ma da afara.ajutati-ma va rog mult
Cel mai recent răspuns: olgasirbu , utilizator 09:57, 20 Decembrie 2013
Contestati in instanta decizia de concediere. La actiune depuneti si dovada ca ati instiintat angajatorul ca sunteti insarcinata.

Actiunea se va depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca si este scutita de plata taxelor judiciare.
va multumesc frumos!mi-am luat un avocat si depun dosarul in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca anunti ca esti insarcinata in perioada preavizului, mai poti fii concediata? tbia tbia Buna ziua Sunt in preaviz si doresc sa stiu, daca anunt angajatorul ca sunt insarcinata, mai pot fi concediata? Multumesc (vezi toată discuția)
Concedire salariata gravida VIORICA2010 VIORICA2010 Buna-ziua tuturor, Lucrez la o firma privata din Ilfov. In data de 21.06.2010 am instiintat verbal angajatorul ca sunt insarcinata si i-am spus ca in cel ... (vezi toată discuția)
Preaviz si sarcina Mirelutza79 Mirelutza79 Buna seara am nevoie va rog de un sfat si o îndrumare : sânt angajată unei firme care ne-a anunțat ca vor sa închidă punctul de lucru din Ploiești ... (vezi toată discuția)