avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Factura penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Factura penalitati

buna ziu !!!

cum pot sa emit factura de penalitatii pe marfa cumparta din 2011, fara contract???

multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 15:53, 16 Decembrie 2013
Probabil, va referiti la marfa vanduta care nu a fost platita pana la termenul scadent. Daca scadenta platii a fost dupa data de 01.10.2011,se calculeaza dobanda legala prevazuta de O.G.nr.13/24.08.2011. In baza acestui calcul se emite factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul dobanda legala penalizatoare ratiu_diana96 ratiu_diana96 Buna ziua! Am niste clienti care nu au platit din 2011 si nu am contract incheiat cu ei. CUM calculez penalitatile aferente creantei? Dat fiind faptul ca pe ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica - penalitati aberante somara75 somara75 Buna ziua , ma confrunt cu o problema si as dori un raspuns din partea dumneavoastra.Acum aproximativ doi ani , am facut un act la notar prin care ma obligam ... (vezi toată discuția)
Valoarea juridica a unei facturi ionut_filipescu ionut_filipescu In anul 2008 am achizitionat marfa de la un producator de mezeluri, firma care acum e in insolventa. Dupa emiterea facturii, ambele firme (producator si ... (vezi toată discuția)