avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Decizie data in apel: plata sulta in valoare de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Decizie data in apel: plata sulta in valoare de 102.000 lei

Am pierdut intr-un process de partaj, in sensul ca trebuie sa platesc sulta in valoare de 102.000 lei. Intentionez sa fac recurs. Ma poate executa silit dupa ce vine comunicarea de la instanta de apel? Sau partea adversa poate cere doar indexarea sultei cu indicele de inflatie pana la comunicarea hotararii din recurs care va fi si irevocabila?

Cum se procedeaza?

Cu respect,
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 23:25, 17 Decembrie 2013
Executarea silita a unei hotarari se poate face numai daca aceasta este definitiva. Executarea unei hotarari definitive care poate fi atacata cu recurs se face pe riscul creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj plata sulta mocutzy27 mocutzy27 PLATA SULTA DE CATRE PARAT instanta hotaraste imediat dupa cele 15 zile in care ar trebui sa faca recurs,cand este obligat sa mi plateasca sulta, ... (vezi toată discuția)
Plata sulta in termen de 6 luni de la pronuntare stancescua stancescua Proces partaj, faza apel. Ce am gasit pe just.ro: \\"obligă pârâta-reclamantă la plata către reclamantul-pârât XXXXX a unei sulte compensatorii în ... (vezi toată discuția)
Dupa 3 ani de la partaj,daca nu s-a platit sulta stabilita de catre instanta,sotia ramasa in casa ,mai are vreo obligatie fata de sot?de Mirela mir Mirela mir Buna seara! Am o prietena care a divortat si a facut partajul acum trei ani (se implinesc pe 27 martie).I s-a stabit ca trebuie sa plateasca o sulta sotului ... (vezi toată discuția)