avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de comodat

buna ziua!
as vrea sa intreb daca este posibil si legal, ca o firma sa aiba punct de lucru in sediul unei alte firme care va intra in curand in faliment, pe o perioada determinata. am auzit ceva cum ca ar fi posibil, cu contract de comodat.
daca este asa, ma poate ajuta cineva cu un model de contract de comodat?
Cel mai recent răspuns: gps , utilizator 14:29, 17 Decembrie 2013
este posibil prin contract de comodat. Totusi, presupun ca acest contract va fi anulat imediat de catre lichidator.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social=punct lucru??? maya20052005 maya20052005 Buna ziua, am infiintat o firma al carui sediu social se afla in apartamentul parintilor(cu care am facut ct de comodat) . Codul caen este 4741, iar pe ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru acordul banci pentru sediu social hillfingerr hillfingerr Buna seara, Doresc sa deschid [b]sediul social[/b] (fara desfasurare de activitate) pentru un SRL in [b]garsoniera[/b] mea luata prin Prima Casa. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Faliment / insolventa / sanciuni penale hunedoreanul hunedoreanul Iata care este problema. Societatea A a functionat pina acum citeva sapt intr un spatiu al unei alete societati B cam o perioada de 9 luni. Pentru a putea ... (vezi toată discuția)