avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evaluare utilaje
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evaluare utilaje

Cum se evalueaza utilaje agricole (tractor,batoza,etc)confiscate in mod abuziv in 1945. Conf.legii 221/2009 trebuiesc compensate.
Stimat forumist,

Încercați o evaluare a lor pe baza valorii din anul confiscării, sumă pe care o puteți actualiza la data curentă, prin calcule contabile. Eu, având facturi de achiziție într-un caz similar, am actualizat suma, prin expertiză contabilă.

Legea 221 prevede restituirea echivalentului ,,valorii bunurilor confiscate prin hotarare de condamnare sau ca efect al masurii administrative,,.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 wulfhager wulfhager Am solicitat despagubiri pentru imobile confiscate abuziv in 1945,nerevendicate cu alte legi 10/2000;247/2005 etc. cladirile au fost demolate. Utilajele ... (vezi toată discuția)
Despagubiri lg 221 din 2009 nedianu nedianu ma intreseaza si pe mine daca se acorda se actualizeaza cheltuielile de judecata si se acorda despagubiri persoanelor care au fost condamnate politic in ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 DBOANDEA DBOANDEA Bunicul meu fost preot decedat in 1979 afost condamnat in 1959 la 8 ani de inchisoare, fost detinut politic.(art. 209 cp) Prin Sentinta Penala din oct ... (vezi toată discuția)