avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in invatamant

in cazul unui profesor suplinitor necalificat care e incadrat ca debutant 0-2 ani si a lucrat in invatamant cu aceasta incadrare 20 de ani, cei 20 de ani se considera vechime in invatamant? sau doar vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 15:18, 14 Aprilie 2009
se considera vechime in invatamant
care e suportul legal care stabileste acest lucru?ma confrunt cu opinii difrite in legatura cu aceasta situatie si nu stiu cum e corect sa fac incadrarea?
Vechimea in invatamant conform Legii invatamantului cu modificarile ulterioare este considerata numai atunci cand angajatul a lucrat in sistem.(personal didactic)Nu are cum sa fie incadrat profesor suplinitor necalificat debutant 0-2 ani,din moment ce el are vechime de 20 ani!!!El este profesor suplinitor necalificat cu vechime de 20 ani in invatamant dar salariul de baza pleaca de la minim adica conform diplomei!!!!...la care se adauga vechimea in invatamant.Treptele de salarizare sunt un pic diferite 1-3 ani;3-5 ani;5-10 ani;10-15ani si peste 15 pentru vechimea in munca iar pentru vechimea in invatamant cunoaste-ti legea.Deci speta dumneavoastra are spor vechime maxima in munca dar si vechime in invatamant!!!!

Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2009
Serban Tanase, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de stabilitate blajdominica blajdominica Salutare tuturor! Multumesc pentru ajutorul dat in rezolvarea dosarului de pensie al sotului. Acum va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt profesoara cu o ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in invatamant comangentiana comangentiana Am 28 ani vechime in invatamant din care primii 14 ani neintrerupti ca profesor necalificat si urmatorii 14 calificat in aceeasi disciplina cu gradul unu . Ce ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate in invatamant mihaelaprofa mihaelaprofa La data de 31.08.2014, am o vechime efectiva neintrerupta in invatamant de 10 ani. Am lucrat in perioada 01.09.2004-31. 08.2006 ca invatatoare la scoala din ... (vezi toată discuția)