avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Banner publicitar pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Banner publicitar pe bloc

Buna ziua.Ca locatar in acest bloc am ales sa imi instalez un banner publicitar pe peretele blocului , exact sub pervazul meu. Am fost luat la intrebari de locatarii blocului cu ce drept am pus eu reclama acolo si ca trebuia sa fac contract cu asociatia. Mentionez ca nu am sediul social la aceasta adresa , pur si simplu este locuinta mea personala si am ales sa imi pun reclama ,personala , pe portiunea mea (sub pervazul geamului meu). Trebuie neaparat sa fac acel contract ? Daca nu o sa trebuiasca sa ma duc la primarie sa cer sfaturi si de acolo , dar am ales sa imi spuneti voi , juristi de meserie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:34, 26 Decembrie 2013
Nu trebuie autorizatie de constructie pentru a instala un baner, o forma luminoasa... pe peretele blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclama pe bloc. pres. asoc. de locatari a spus ca semnatura mea nu conteaza shalimar shalimar Saptamana trecuta a venit presedintele de asociatie la mine pt a-i semna aprobarea de a pune reclama pe peretele exterior al blocului, pe partea unde am si eu ... (vezi toată discuția)
Taxa afisaj, publicitate cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Am doua intrebari. O persoana care posteaza un banner cu scop de reclama/publicitate pe fatada unui bloc, de unde are nevoie de autorizatie : de la ... (vezi toată discuția)
Banner electoral pe fatada blocului BEN46 BEN46 La noi pe fatada blocului a aparut un banner electoral , am sunat presedintele sa o intreb cat a iesit din afacerea asta si am primit ... (vezi toată discuția)