avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara,
Situatia e urmatoarea: Mama mea este executa silit de catre Rial pentru ca nu a reusit sa isi plateasca datoriile la Asociatie, valoarea este de 115 milioane. Se judeca de 2 ani, in care anu asta a facut ea apel la judecator sa o lase sa plateasca esalonat. Bineinteles judecatorul ia accordat clementa pana in data de 1 Decembrie 2013 sa achite toata suma. Mama mea timp de 2 ani nu a lucrat, si-a gasit de lucru in luna lui octombrie 2013. Cum ea nu s-a prezentat la proces si nici Rial nu sa prezentat, sa anulat pana in 15 Ianuarie 2014.
Mama ma rugat pe mine sa o ajut cu bani, astfel am parcus drum la Rial si am intrebat daca pot sa platesc esalonat suma. M-au trimis la Asociatie, am vorbit cu cei de la Asociatie, au zis ca sunt de accord, insa m-au trimis inapoi la Rial cu mentiunea sa preiau eu contractul sau sa fiu copropietar. Insa eu sunt trecuta in contract. Astazi cand am sunat la Asociatie mi-a spus ca vorbeste cu vecini de pe palier daca sunt de accord.

Intrebarile mele sunt urmatoare:

1.Daca vecini nu sunt de accord, conteaza parerea lor? Sau decizia ar trebui sa le apartina doar celor de la Asociatie?
2.Daca mama reuseste sa achite suma si face dovada plati pe 15 Ianuarie 2014, poate sa o mai evacueze?
3.Sunt sanse sa castigam procesu? Daca Asociatia este de acord ca eu sa platesc esalonat si semnez conventia cu ei.

Familie formata din: Mama+2 copii, eu sunt al treilea copil, casatorita.
Locuinta data de Rial.

Cel mai recent răspuns: ana_24 , utilizator 21:51, 17 Decembrie 2013
Daca la data fixate pentru evacuare, face dovada achitarii sumei datorate, se incheie un proces verbal prin care se constata stingerea litigiului
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pensie si blocare cont pentru plata cheltuielilor de intretinere matileank matileank In 2011 luna octombrie am fost dat in judecata pt plata sumei de 3900 lei cheltuieli de intretinere. decizia instantei a fost sa platesc suma in 30 de zile, ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu ionut009 ionut009 Bună ziua, am o problemă cu asociația , deci în octombrie 2014 am fost dat în judecată pt sumând 2400 m-i să pus proprie pe salariu, în decembrie am ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar, prescriptia unei datorii Ionut 81 Ionut 81 Buna searea am si eu mai multe intrebare,am un ap care este pe numele tatalui meu mama mea este copropietar tata in 2009 a decedat,la acest ap.la asociatiae ... (vezi toată discuția)