ionut009 a scris:
.. pe 24 iunie am avut alt proces în care încă nu să dat soluționarea iar acum mă.m trezit cu proprie pe salariu în urma procesului din decembrie iar pripirea e mai mare decât cât mai am eu de plată , ce mă sfătuiți să fac . Eu aș dori să îi dau în judecată ce pași trebuie să urmez .
Daca ati avut pana acum trei procese, din cate spuneti, ati avut tot atatea posibilitati sa va prezentati la termenele stabilite pentru aceste procese, sa aratati dovada ca ati platit debitul sau o parte din datorii iar instanta ar fi hotarat tinand cont de dovezile dumneavoastra.
Acum, pentru ca tot aveti un proces pe rol, la care inca nu s-a dat solutia, mergeti in instanta la urmatorul termen si prezentati dovada platii datoriilor. Nu are sens sa dati asociatia in judecata atat timp cat sunteti in proces cu asociatia. Judecati-va in acest proces.
Eu nu cred totusi ca asociatia a deschis trei procese impotriva dumneavoastra din octombrie 2014 pana acum. Poate e un singur proces si ati avut trei termene pana acum.
Asociatia noastra a dat in judecata un restantier in ianuarie 2015 si pana acum am avut doua termene de judecata. La al doilea (iunie 2015) instanta a mai acordat un termen restantierului...