avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poprire pe salariu

Bună ziua, am o problemă cu asociația , deci în octombrie 2014 am fost dat în judecată pt sumând 2400 m-i să pus proprie pe salariu, în decembrie am avut un alt proces de care nu am știut în valoare de 6500iar eu din ian până în iunie am achitat 5000 pe 24 iunie am avut alt proces în care încă nu să dat soluționarea iar acum mă.m trezit cu proprie pe salariu în urma procesului din decembrie iar pripirea e mai mare decât cât mai am eu de plată , ce mă sfătuiți să fac . Eu aș dori să îi dau în judecată ce pași trebuie să urmez . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: hero , utilizator 13:00, 13 Iulie 2015
Traiti la bloc, datoriile trebuie platite.
ionut009 a scris:
.. pe 24 iunie am avut alt proces în care încă nu să dat soluționarea iar acum mă.m trezit cu proprie pe salariu în urma procesului din decembrie iar pripirea e mai mare decât cât mai am eu de plată , ce mă sfătuiți să fac . Eu aș dori să îi dau în judecată ce pași trebuie să urmez .

Daca ati avut pana acum trei procese, din cate spuneti, ati avut tot atatea posibilitati sa va prezentati la termenele stabilite pentru aceste procese, sa aratati dovada ca ati platit debitul sau o parte din datorii iar instanta ar fi hotarat tinand cont de dovezile dumneavoastra.
Acum, pentru ca tot aveti un proces pe rol, la care inca nu s-a dat solutia, mergeti in instanta la urmatorul termen si prezentati dovada platii datoriilor. Nu are sens sa dati asociatia in judecata atat timp cat sunteti in proces cu asociatia. Judecati-va in acest proces.
Eu nu cred totusi ca asociatia a deschis trei procese impotriva dumneavoastra din octombrie 2014 pana acum. Poate e un singur proces si ati avut trei termene pana acum.
Asociatia noastra a dat in judecata un restantier in ianuarie 2015 si pana acum am avut doua termene de judecata. La al doilea (iunie 2015) instanta a mai acordat un termen restantierului...

Ionut009 a scris
Bună ziua , dacă am avut un proces cu asociația in decembrie 2014 la care nu mam prezentat pentru ca nu am fost înștiințat , suma de plată la dată aceia fiind de 9200eu din ianuarie am plătit câte 1000 lei lunar până în iunie în iunie am fost chemat iar în judecată pentru suma de 9100 cât e la momentul de față procesul nu sa terminat . iar între timp mie m-i sa pus pripire pe salariu pe toată suma afișată la momentul asta . eu în urma procesului care nu sa încheiat eu am cerut să plătesc suma în rate eșalonat , dar eu nu înțeleg de ce mi sa pus proprie pe salariu pe toată suma.
Buna ziua, in cazul dvs. cel mai bine ar fi sa discutati cu executorul judecatoresc si, pe baza chitantelor pe care la aveti, sa actualizati datoria la intretinere. In acest fel ar trebui sa scada si debitul ...
eu v-am recomandat sa luati legatura cu executorul judecatoresc (cel care a inaintat adresa de poprire pe salariu), nu sa va duceti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare judecatoreasca a unei asociatii de proprietari andreica1 andreica1 Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)
Prescrierea debitelor ContSters314729 ContSters314729 Buna seara, Multumesc anticipat pentru un raspuns concret la urmatoarea intrebare:asociatia de locatari a facut o cerere de chemare in judecata a unui locatar ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de propietari/locatari stavi stavi Buna ziua! --Am primit pe data de 11.01.2011 o citatie prin care sunt anuntat ca Asociatia de locatari(AL) ma da in judecata pentru plata restanta la ... (vezi toată discuția)