In 2011 luna octombrie am fost dat in judecata pt plata sumei de 3900 lei cheltuieli de intretinere. decizia instantei a fost sa platesc suma in 30 de zile, deoarece nu am putut plati in 30 zile am facut o intelegere verbala cu asociatia sa platesc suma esalonat. in noiembrie 2012 am fost somat de un executor sa platesc suma totala. am mers la executor si am dovedit cu chitante ca o parte din suma a fost platita iar executorul a acceptat acele chitante. din ianuarie 2012 pana in iunie 2013 s-a platit suma de 4800 lei. din iunie 2013 pana in ianuarie 2016 s-a mai platit doar 1900 lei, acum am o restanta de 4100 lei. exeutorul mi-a trimis o propire pe pensie si mi-a blocat contul pentru o suma de 2700 lei folosinduse de hotararea judecatoreasca din 2011 a carui suma datorata a fost platita esalonat. este posibil sa mi se puna propire folosinduse de acea hotarare si pentru suma care a fost achitata deja? multumesc.
Asociatia de proprietari a obtinut hotarare judecatoreasca definitiva prin care instanta de judecata a admis plangerea a sociatiei de proprietari si a dispus recuperarea debitului acumulat la asociatia de proprietari
Dv de la dispunerea hotararii intiale,ati achitat esalonat cote parti din suma dispusa de instanta de judecata dar ati acumulat noi sume cu titlu de restanta
Concret in evidenta asociatiei de proprietari mai figurati cu sume restante si automat asociatia de proprietari a solicitat executorului judecatoresc sa dispuna acte si actiuni pentru recuperare debit
Daca dv achitati integral debitul dispus de instanta si ulterior va inregistrati cu noi sume cu titlu de restanta,asociatia de proprietari ar fi fost nevoita sa va actioneze din nou in instanta