avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imposibilitatea de a mai plati rata la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imposibilitatea de a mai plati rata la banca

Buna,
Atat sotul meu cat si eu numai avem nici un venit si avem rata c-am mare la banca ce trebuie sa facem ca sa nu ajunjem in biroul de credit si sa nu mai platim o perioada rata pana ne redresam.Trebuie sa aducem niste acte justificative?Sau pur si simplu facem o cerere de pasuire.Noi am mai beneficiat acum un an la 3 luni pauza la rata.
Multumim
Tin sa precizez ca nu avem credit ipotecar.
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
Discutati la banca. Ei va vor spune ce trebuie sa faceti, daca se poate aproba o amanare la plata ratei si ce documente trebuie sa aduceti.
Buna ziua,

Cand a fost semnat contractul de credit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rescadentare neaprobata Biaboa Biaboa Buna ziua In 2010 luna martie am facut impreuna cu sotul meu un contract de credit pe o perioada de 3 ani si 6 luni cu o rata lunara de 1000 ron, scadenta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . sotul lucrează la penitenciar. avem un credit ipotecar ... PANITA ROXANA PANITA ROXANA Bună ziua . Sotul lucrează la Penitenciar. Avem un credit ipotecar imobiliar din 2008.Acu ceva timp am înțeles ca s a aprobat plata ratei creditului ptr ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sfr sfr As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)