avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna dimineata!
Va rog sa-mi spuneti daca mi-am dat demisia la data de 21 noiembrie 2013 si am gasit sa ma angajez cu luna ianuarie 2014 pot beneficia de somaj cu intrerupere de o luna de zile? Sau sa imi fac angajarea cat mai repede posibil ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 17 Decembrie 2013
Daca ati demisionat nu beneficiati de somaj.
Daca ati demisionat de la vechiul loc de munca si va angajati cu c.i.m. pe durata determinata in alta parte, atunci puteti somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de somaj adimicu adimicu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca am drept de somaj dupa vechime neintrerupta in ultimii an ( contract nedeterminat), dar in care am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj? hannacska hannacska Buna dimineata! Am o situatie \\"ciudata\\" impreuna cu mai multi colegi.Lucram la o firma care a intrat in insolventa recent. Acelas proprietar de firma ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractelor individuale de muncă pe durată determinată ghebala ghebala Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la CIM pe DD(Contract individual de muncă pe durată determinată). Am fost pensionat la limita de varsta in ... (vezi toată discuția)