avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungirea contractelor individuale de muncă pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungirea contractelor individuale de muncă pe durată determinată

Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la CIM pe DD(Contract individual de muncă pe durată determinată).
Am fost pensionat la limita de varsta in luna Mai 2011 avand functia de Administrator de Retea la un Colegiu scolar. Dupa care am fost angajat cu CIM pe DD pana in August 2013 pe acelasi post.
Incepand din data de 20 Noiembrie 2013 am fost angajat PE UN ALT POST(informatician) la ACELASI ANGAJATOR (acelasi Colegiu scolar) pe baza de examen pe post, tot cu CIM pe DD pana in 20 Noiembrie 2014.
As vrea sa stiu daca mai am dreptul sa mai inchei un CIM pe DD pe o perioada de 12 luni, avand in vedere ca practic am fost reangajat de acelasi angajator dar pe alt post de munca(informatician) sustinind si un examen pentru angajare?
As avea rugamintea, daca se poate, sa-mi raspundeti cat mai repede posibil avand in vedere faptul ca se apropie termenul limita al valabilitatii vechiului CIM pe DD.
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 14 Noiembrie 2014
Din spuneti dvs, mai aveti posibilitatea sa vi se incheie un nou c.i.m. pe durata determinata de cel mult 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.Am avut un salariat cu un cim pe perioada determinata ,perioada maxima de prelungire de 3 ani, implinindu-se la inceputul lunii aug.2013.Avand in ... (vezi toată discuția)
Expirarea cim perioada determinata si prelungirea acestuia serban38 serban38 Buna ziua Sunt angajata ca asistent medical in sistm de stat cu cim perioada determinata, mentionez ca sunt angajata in acest post din Octombrie 2010 pe post ... (vezi toată discuția)
Consilier primar climescumarian climescumarian am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns referitor la incheierea contractului individual de munca a consilierului primarului ,mai precis procedura de ... (vezi toată discuția)