avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac în instanþã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac în instanþã

Vă rog frumos,... am câştigat un proces, fond, (recunoastere diploma) la Curtea de Apel, dar la recurs la ÎCCJ, mi-a fost respinsă acţiunea ca nefondată, cu menţiunea,
irevocabilă. Menţionez că s-a creat un precedent deoarece speţe identice au avut câştig de cauză chiar la ceastă instanţă. Se mai poate face ceva? Vă rog mult, sunt într-o situaţie disperată.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:45, 17 Decembrie 2013
nu mai aveti decat caile extraordinare de atac, insa trebuie vazut la cazul in speta daca va incadrati in motive. faptul ca exista alte Decizii in sens contrar NU consitue in sine un motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante salariale Statescu Statescu Buna seara! Conform Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, Secţia comercială a ICCJ soluţionează, în raport cu competenţa ... (vezi toată discuția)
Sporul de dispozitiv cristina muntean cristina muntean Ce sanse avem sa castigam recursul pentru sporul de dipozitiv in conditiile in care functionarii publici din primarie au avut castig de cauza iar ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)