in urma cu ceva timp am obtinut si eu doua credite de la doua banci diferite(unul de nevoi personale si unul de descoperire de card). acum cateva zile am primit acasa o hotarire judecatoreasca de la un executor judecatoresc(deoarece nu am mai platit descoperirea de card de mai mult timp) de executare silita. am fost la executorul in cauza si mi-a comunicat ca din ianuarie imi va pune oprire 1/3 din salariu. acum as dori sa va intreb daca eu in situatia data nu as mai avea posibilitatea de plata a ratei la celalalt credit(cel de nevoi personale) ar putea sa mi se retina din salariu mai mult decat acea parte de 1/3. mentionez ca eu nu am absolut nimic pe numele meu si in prezent locuiesc in casa socrilor mei. acestora li s-ar putea intampla ceva. va rog daca se poate sa imi spuneti si in ce lege este stipulat aceste lucruri. va multumesc
In cazul mai multor datorii, poprirea nu poate depasi jumatate din salariul Dvs.
Socrilor nu li se poate intampla nimic, raspunderea este personala si este a Dvs.
Credite
lauricka16
buna ziua,
as avea si eu nevoie de niste informatii
de 3 luni de zile nu am mai platit ratele la creditul de nevoi personale pe care le am la banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Flori1967
Buna ziua,
In 2014 am fost executata silit prin hotarare judecatoreasca, mi s-a pus oprire pe salaraiu 50%. Sunt singura locuiesc cu chirie si am si o fetita ... (vezi toată discuția)