avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Introducerea in cauza a unui nou parat - Agentia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Introducerea in cauza a unui nou parat - Agentia Fondului de Mediu

Buna ziua! Spre rusinea mea am introdus actiunea in vederea restituirii taxei speciale de poluare achitata pentru inmatricularea unui autovehicul in Romania, autovehicul inmatriculat deja intr-o tara din Uniunea Europeana insa am omis sa chem in judecata si pe Agentia Fondului de Mediu. Am primit intampinarea AFP prin care invoca exceptia lipsei calitatii procesuale pasive motivand ca AFP doar a incasat taxa respectiva dar suma a fost virata la bugetul AFM. Va rog sa ma ajutati cu un model sau un temei prin care as putea sa introduc in cauza un nou parat respectiv Agentia Fondului de Mediu. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: silvian85 , utilizator 09:14, 26 Decembrie 2013
nu trebuie sa faceti o noua actiune, ci sa chemati in garantie ANFM. Acest lucru il puteti face in scris, in cateva randuri, aratati simplu ca doriti sa-i chemati in garantie.
Potrivit art. 204, alin. (1) Cod procedură civilă, puteţi să vă modificaţi cererea de chemare în judecată până la primul termen la care veţi fi legal citat. O simplă cerere este suficientă.
Multumesc mult pentru ajutor. Zis si facut. Sarbatori fericite va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare botnaruelvira botnaruelvira Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare adi_09 adi_09 Cum as putea sa nu mai pierd un termen de judecata pentru cererea de chemare in garantie formulata de ANAF, astfel incat la primul termen sa se discute fondul ... (vezi toată discuția)