avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Termen de declarare la Adm. Fin. a unui contract de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Termen de declarare la Adm. Fin. a unui contract de inchiriere

Buba ziua,
Vreau sa inchiriez dupa 1 ianuarie un apartament (pentru activitatea firmei), am intocmit contractul deja, dar proprietarul pleaca din tara dupa Anul Nou pentru o perioada mai mare de timp. Intrucat pentru declararea la Adm. Fin. este obligatorie prezenta lui (fara sa ne complicam cu procura etc. ) exista vreun impediment legal in a merge cu o saptamana inainte sa-l inregistram? Va intreb pentru ca de acolo mi s-a spus ca nu se poate face asta decat dupa 1 ianuarie.
Cel mai recent răspuns: StefBoji , utilizator 21:16, 18 Decembrie 2013
Contractul de inchiriere trebuie depus la administratia financiara (in trei exemplare) in maxim 15 zile de la semnare.
Pachetul cu documente se depune la registratura si nu e nevoie sa fie proprietarul in persoana.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2013
george-neagu, moderator
Multumesc mult pentru raspunsul prompt.
Deci daca este incheiat/semnat pe data de 20 decembrie pentru anul 2014 e OK?
La alta administratie a fost acum doi ani obligatorie prezenta proprietarului in fata inspectorului :|.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare af contracte de inchiriere cristian_catalin cristian_catalin Va rog, daca se poate sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Contractele de inchirieri (bunuri personale) se inregistreaza la administratia financiara inainte ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere marinicad2002 marinicad2002 Am un apartament in Sibiu, pe care vreau sa-l inchiriez cu contract... ; intrebare: unde inchei acel contract, la Sibiu, unde am apartamentul sau in ... (vezi toată discuția)
Contractul de închiriere mia_bv mia_bv Pentru ca contractul de închiriere încheiat între proprietar şi chiriaş să producă efecte juridice este suficient să conţină doar semnăturile celor ... (vezi toată discuția)