avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Scutire TVA persoane cu handicap
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Scutire TVA persoane cu handicap

Buna ziua !
As dori sa comand componente pentru PC pe Internet in valoare de 1000 USD + taxe curier din alta tara (Elvetia). Pe site-ul firmei care le comercializeaza este trecut doar pretul fara TVA. M-am interesat si mi s-a spus ca daca voi cumpara de acolo va trebui sa platesc taxe vamale si TVA aici in Romania. As dori sa stiu daca persoanele cu handicap (detin certificat pt handicap grad accentuat) beneficiaza de scutire de taxe sau TVA in aceasta situatie.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: andrei1221 , utilizator 23:40, 18 Decembrie 2013
L nr 448/2006 nu prevede aceasta facilitate
Nu beneficiati de scutire de TVA .
Nu beneficiez de scutire TVA nici daca imi voi infiinta un PFA si fac comanda pentru PFA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa de impozit pe cladiri pentru persoana cu handicap Giana7 Giana7 Buna ziua, Mama are certificat de handicap si i se solicita sa plateasca taxa impozitiului pe casa proprietate ( Ilfov) pentru ca adresa ei de domiciliu este ... (vezi toată discuția)