Incredibil pentru altii... Pentru noi este foarte credibil. In '89 la televiziunea romana erau cantece patriotice. La "Alimentara" se "bagase" carne... Istoria se repeta! Deocamdata lipseste elicopterul si piciorul in gips.
Sa fim cu sufletul alaturi de ei,poate zilele acestea se scrie istorie,sa le dorim cat mai putina suferinta fizica ca de cealalta au parte de multa vreme.Este ceva sfasietor si in felul in care vorbesc.
E urat ce se intampla. Sunt cu sufletul alaturi de tinerii moldoveni deoarece sunt de buna credinta.
Dar chestiunea pare orchestrata. Ca argument pot aduce – pe forum – prezentza individului care a fost filmat si cu ocazia cand in Iliescu s-a aruncat cu monede (un tip de la auto-intitulatii “noii golani). A fost filmat (si intervievat) si in prima zi cand s-a interzis intrarea anumitor romani in Moldova. Acesti tineri cu varste pana in 25 de ani nu sunt “de capul lor” – cine crede altfel se minte singur.
Probabil ca alegerile in M au fost fraudate, dar nu cred ca e bine sa strige romanii “unirea cu Basarabia” – desi, deja se vehiculeaza ideea. Si nu doar aceasta idee… Se vorbeste ca RO ar fi implicata – iar aceasta e chiar culmea! Sunt in zona respectiva indivizi care vor sa fie "bagati in seama" - pt cele 15 minute de "glorie" fiind capabili de orice.
Cineva, candva scria ca se vor re-trasa granitele tarilor din Europa… Sper sa nu fi avut dreptate. Daca tot s-a ales configurarea U.E. nu cred ca mai e cazul pentru asemenea manifestari – granitele vor disparea, la un moment dat…
Sper sa nu treaca prin ce am trecut noi…
Statul Roman are o atitudine diplomata.Asa este,pana la urma granitele care trebuie daramate sunt cele care separa un anumit nivel de trai,de altul,sunt cele care blocheaza libera exprimare...