avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcerea din ccc de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcerea din ccc de 2 ani

Buna seara,
luna aceasta pe 26 copilul implineste 2 ani, eu nu vreau sa mai ma intorc la locul de munca anterior cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 19 Decembrie 2013
In acest sens , veti depune la angajatorul dvs o cerere de reluare a activitatii si, totodata, de incetare a c.i.m., in baza art.55 lit.b C.mun., incepand cu data de 27.12.2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai beneficiez de stimulent de insertie daca ma intorc la alt loc de munca? gabi4him gabi4him Buna seara, Am o nelamurire cu privire la stimulentul de insertie si anume : pot sa il mai primesc daca ma intorc la alt loc de munca ? in august 2012 ... (vezi toată discuția)
Schimbare job dupa maternitate ibitza78 ibitza78 Acum sunt in concediu de maternitate, iar pe 09.12.2011 trebuie sa ma introc la lucru. Mi-am gasit un nou job si nu mai vreau sa ma intorc la firma la care ... (vezi toată discuția)
Incheiere cic si inregistrari in revisal Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Maine, 19.09. unei angajate ii expira suspendarea contractului pentru CIC. Ea nu mai doreste sa vina la serviciu. Cum ... (vezi toată discuția)