avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata lunara imprumut de nevoi personale achitata ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata lunara imprumut de nevoi personale achitata partial

Ce se poate intampla ,daca nu mai am posibilitatea de a achita integral ratele lunare?In fiecare luna depunem doar 150 euro,fata de 380 euro cat e rata.
Ce masuri poate lua banca inpotriva noastra? Are dreptul sa puna sechestru pe toate bunurile detinute de noi si pe tot venitul nostru?CE putem face ?

VA MULTUMESC



:((

Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
kozmaalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:39, 19 Decembrie 2013
Pe tot venitul nu, dar depinde cate credite sunt, care e venitul... poate pune poprire pe o parte din el. Si pe bunuri, sigur. Pe toate, mai sunt si exceptii, insa depinde de meseria dv. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare adina_cnc adina_cnc buna ziua! am fost dat catre executare de banca unde am un credit, a venit executorul acasa, mi-a pus sechestru pe lucruri personale ( frigider, televizor, ... (vezi toată discuția)
Executare silita emy2001 emy2001 va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns. am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)