avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cu 8 clase
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cu 8 clase

Buna ziua
Pot sa angajez o persoana in comert cu ridicata produse nealimentare pe post de vanzator dar are 8 clase fara nici o alta calificare?Daca nu se poate ,pe ce posturi se poate angaja ?Unde pot sa ma documentez cu privire la ce studii sau calificari sunt necesare la angajare.
Persoana sus mentionata a fost inainte angajata ca vanzator.cod cor 522101 este corect?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:51, 19 Decembrie 2013
Nu se poate angaja o persoana necalificata in functia de vanzator intrucat necesita calificare. Toate categoriile de muncitori calificati si necalificati sunt prevazuti in COR .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)
De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? Eusebiu85 Eusebiu85 Buna ziua, 1. De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? 2. Imi puteti spune si codurile COR? Va multumesc din ... (vezi toată discuția)
Noua salarizare conf contr colectiv de munca gabi v gabi v Art. 40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati: a) muncitori: 1. necalificati = 1, 2. ... (vezi toată discuția)