avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Rectificativa la Declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Rectificativa la Declaratia 112

Daca am introdus date eronate pe luna octombrie si Declaratia 112 a fost transmisa pe 25 noiembrie, se poate face rectificativa acum?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Total Contabilitate , Contabil 11:18, 19 Decembrie 2013
Buna ziua,

Da, se poate rectifica. Daca ati depus online declaratia 112 rectificata va inlocui declaratia depusa initial. Daca ati depus la ghiseu trebuie sa aveti suplimentar o declaratia ca nu ati avut control in perioada rectificata.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bilantul si declaratia 300 stanciu cornelia stanciu cornelia Am preluat o firma anul acesta in luna octombrie si am constatat cu stupoare ca declaratiile de tva incepind cu luna mai 2008 nu erau corecte si de asemenea ... (vezi toată discuția)
Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor Qimer Qimer Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)