avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare asociatie

buna ziua,
pentru dovada sediului social pentru o asociatie voi incheia un contract de comodat - pt o casa ( nu apartament ). Proprietari sunt eu si mama mea.
Pentru dosarul de la judecatorie , fac dovada sediului cu contractul de comodat intre mine- presedinte asociatie si eu si mama mea- proprietari si copie dupa actul de proprietate sau este necesar si acordul proprietarilor la notar ca sunt de acord ca la acea adresa sa existe sediul social al asociatiei ?
Este de ajuns contractul de comodat semnat de dvs si de proprietari.
Mai depuneti si o copie dupa actul de proprietate.
NU este nevoie de declaratie la notar
Craciun_2013 a scris:

buna ziua,
pentru dovada sediului social pentru o asociatie voi incheia un contract de comodat - pt o casa ( nu apartament ). Proprietari sunt eu si mama mea.
Pentru dosarul de la judecatorie , fac dovada sediului cu contractul de comodat intre mine- presedinte asociatie si eu si mama mea- proprietari si copie dupa actul de proprietate sau este necesar si acordul proprietarilor la notar ca sunt de acord ca la acea adresa sa existe sediul social al asociatiei ?

Copie dupa actul de proprietate legalizat la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada sediului pentru infiintarea unei asociatii la judecatoria sectorului 2 trica_t trica_t Vreau sa infiintez o asociatie si, ca sediu vreau sa trec apartamentul in care locuiesc, care este al socrilor mei (nu este inchiriat). Stiti cumva care sunt ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare sediu social mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Atunci cand va trebui sa depun actele pentru dobandirea personalitatii juridice la ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari in vederea infiintarii unui ong elenys elenys Buna ziua! Va deranjez si eu cu cateva intrebari: 1. In vederea infiintarii unui ONG- se cere dovada sediului social. Sediul social o sa fie intr un ... (vezi toată discuția)