avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot afla minimul pe economie din ITALIA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot afla minimul pe economie din ITALIA

Cum pot dovedi minimul pe economie din Italia in instanta, fostul sot ma dat in judecata ca nu mai lucreaza a depus la dosar copie dupa contract de munca ca ia incetat si vrea sa ii micoreze pensia de intretinere a copilului care era de 160 de euro , vrea 25% din minimul din Romania desi el locuieste acolo are rezidenta , eu vreau sa ii cer 25 % din minimul pe economie in Italia si nu pot afla stiu ca se da in functie de calificari sau de angajator specific ca el lucra ca muncitor calificat dulgher
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 19 Decembrie 2013
In Italia nu este reglementat venitul minim pe economie.
si ce as putea face in aces caz sa renunt ?,tinand cont ca el o sa ia somaj 800 euro cu siguranta isi va gasi alt job foarte repede iar eu nu o sa stiu unde, este corect sa ii dea copilului sau doar 200 de lei ?
In Italia nu este stabilit salariu minim obligatoriu .Salariile sunt determinate prin negocieri între partenerii sociali, la nivelul societăților sau la nivel de contracte individuale. În general, acordurile la nivel sectorial sunt utilizate pe scară largă și au aplicabilitate erga omnes, instituind, prin urmare, salarii minime de facto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu in italia Laurr Laurr Care este salariul minim pe economie in Italia? (vezi toată discuția)
Minimul pe economie din italia yzabela yzabela as vrea sa spun ce ia facut propiul tata fetei, in timpul casatoriei m a sunat ca sa fac acte si sa intrerupem alocatia fetei din tara sa o ia din italia lua ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din italia nelu2016 nelu2016 Buna ziua,numele meu este Nelu, sunt in proces de divort si incredintarea minorului i se va face mamei. trebuie facuta plata pensiei alimentare,dar ... (vezi toată discuția)