avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Nu stiu la cine ati adresat ironia dar politia va da afara daca veniti sa declarati ceva aiurea.
Au foarte multi nebuni care vin zilnic si care vor sa depuna cate o plangere penala.
Daca socotim 30 de nebuni pe zi cred ca politia nu ar face fata sa ia declaratii si sa se mai si ocupe de cazurile importante care trebuie rezolvate.
Si politia este ironica...
Draga domnule avocat - imi puteti arata si mie un singur rand , in care POLITIA are DREPTUL sa ii ' - " dea afara, pe nebunii" (asa cum v-ati exprimat) - pentru ca ii deranjeaza cu cele "30" - de reclamatii pe care - probabil le-ar depune zilnic ? --- Va multumesc, astept raspuns !
"Daca nu se rezolva si vreti neaparat sa puneti capat acestei situatii ar trebui sa angajati avocat intrucat avocatii discuta altfel cu politistii. " spuneti dumneavoastra !
eu intreb --- cu ce l-ar incalzi pe politist faptul ca cel ce depune - sesizarea/reclamatia/plangerea - este un avocat si nu este tocmai omul de rand (analfabet- prost- nebun ... etc etc --- oare aceste categorii sunt scutite de la plata TAXELE si IMPOZITELOR datorate 'statului' si din care sunt platiti si acei POLITISTII, care i-ar "da afara"-- mai ramanea sa spuneti si - ' cu cate un sut in fund' ?? )
Dragul meu domn, NickArden , banuiesc ca nu sunteti doar dumneavoastra cel deranjat de prezenta cainilor acelora in parcul respectiv, ca mai aveti vreo cativa vecini care s-ar confrunta cu aceiasi problema si ar fi deranjati de aceiasi caini, in parcul respectiv si care ar fi la fel de bucurosi sa poata merge in siguranta cu copilasii la plimbare/joaca in parc! Cautatii si rugatii sa faca si ei sesizarea/reclamatia/plangerea catre politia de care apartineti indicand aceiasi caini si aceiasi stapani, aceleasi date si ore la care nu puteti sa mergeti in parc - daca vor refuza incontinuare - trimiteti prin posta cu AR - pentru ca la trimiterile prin posta vor nu vor trebuie sa le ia ! mai sesizati si primarul prin cereri inregistrate la registratura primariei (dupa ce in prealabil ati facut o copie xerox a sesizarii pe care 'coconita' de la registratura va va aplica stampila cu nr si data inregistrarii 'depesei' )
la fel puteti contacta un ziar , o televiziune - si sa le aratati fotografii sau filmari - ca de acolo stiu ei ce sa faca
succes !
-- angajarea unui avocat este foarte buna (in conditiile in care dispuneti si de BANI), dar uneori nu este necesara --