Tatal meu(decedat dupa imprumut) a facut un credit la banca, neasigurat, nu a girat cu nici un bun, in schimb o are pe mama ca si girant.... exista vreo modalitate prin care am putea sa scapam de datoria la banca?
Tatal meu(decedat dupa imprumut) a facut un credit la banca, neasigurat, nu a girat cu nici un bun, in schimb o are pe mama ca si girant.... exista vreo modalitate prin care am putea sa scapam de datoria la banca?
Asadar, familia dvs. a imprumutat bani de la o banca, i-a folosit, si acum cereti ajutorul forumistilor in a gasi o modalitate de a nu mai restitui banii? Sau am inteles eu gresit?
In cazul acesta nu va ajuta daca acceptati sau nu acceptati mostenirea, mama va plati acest credit nu in calitate de mostenitoare a tatalui dvs, ci pt ca e girant.
Cand a murit tatal dvs? Aveti ceva de mostenit in afara de datorie ? De cand nu s-a mai platit acest credit, e mare ?
Mostenirea
roxicutza86
buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)