avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit la banca neasigurat...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit la banca neasigurat...

Tatal meu(decedat dupa imprumut) a facut un credit la banca, neasigurat, nu a girat cu nici un bun, in schimb o are pe mama ca si girant.... exista vreo modalitate prin care am putea sa scapam de datoria la banca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:08, 21 Decembrie 2013
Nu prea aveti aceasta posibilitate. Mama dvs va trebui sa achite creditul, in calitate de girant.
chiar daca nu are posibilitatea?... am auzit ceva in legatura cu refuzarea mostenirii...
nu are legatura..
bogdanandrei96 a scris:

Tatal meu(decedat dupa imprumut) a facut un credit la banca, neasigurat, nu a girat cu nici un bun, in schimb o are pe mama ca si girant.... exista vreo modalitate prin care am putea sa scapam de datoria la banca?


Asadar, familia dvs. a imprumutat bani de la o banca, i-a folosit, si acum cereti ajutorul forumistilor in a gasi o modalitate de a nu mai restitui banii? Sau am inteles eu gresit?
In cazul acesta nu va ajuta daca acceptati sau nu acceptati mostenirea, mama va plati acest credit nu in calitate de mostenitoare a tatalui dvs, ci pt ca e girant.
Cand a murit tatal dvs? Aveti ceva de mostenit in afara de datorie ? De cand nu s-a mai platit acest credit, e mare ?

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire dupa dezbaterea succesiunii cristibelciu cristibelciu Hristos a inviat ! Avem urmatoarea speta: tatal decedat in 2005,ramas un apartament, mama si 2 copii. Se dezbate mostenirea pentru toti 3 imediat dupa deces. ... (vezi toată discuția)
Împrumutat decedat, girant decedat: există posibilitatea ca moștenitorii girantului să fie obligați la plata creditului? Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, mama mea (decedata in 2014) a girat o persoana (decedata in prezent) la un CAR. Exista posibilitatatea ca eu in calitate de moștenitor al girantei ... (vezi toată discuția)
Mostenirea roxicutza86 roxicutza86 buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)