lucrez intr-un chiosc. Patroana mi-a dat in data de 17.12.2013 o foaie de hartie in care ma informa ca se restrange activitatea. Verbal mi-a spus ca de la 01.01.2014 voi fi data in somaj, dar nu mi-a fost dat nici un act oficial pana in prezent si verbal mi s-a spus ca mi se da restul concediului de odihna si ca nu mai este necesar sa mai merg la serviciu. Intrebarea este daca nu trebuia sa primesc o hartie oficiala pana acum pentru a putea beneficia de somaj din 01.01.2014. Va rog sa ma ajuta-ti cu un raspuns.
Imediat dupa 01.01.2014 va trebui sa vi se comunice decizia de incetare a c.i.m. in baza art.65 C.mun., adeverinta de vechime si adeverinta pentru somaj.
In astfel de situatii, in practica, angajatorii emit instiintari de preaviz pe care la inmaneaza angajatilor care urmeaza afi concediati.
Demisie
ceferistul10
Buna dimineata daca ma poate ajut cineva cu un sfat.lucrez la o firma de 3 ani unde de si am fost angajat pe functia de agent vanzari am ocupat functia de ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc
geo123
O angajata aflata in concediu de crestere copil trebuie sa revina la servici,pe 29.01.2011 copilul implinind 2 ani.
In decembrie 2009 firma la care era ... (vezi toată discuția)
Despre concediere
Andy26
Buna ziua,
M-ar interesa ce drepturi are un angajat in cazul concedierii (sa zicem din motivul ca studiile sale nu mai corespund pt postul respectiv).
- ... (vezi toată discuția)