avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ridicare pensie decedat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ridicare pensie decedat

Buna ziua. Vrea sa va intreb ceva in legatura cu ridicarea pensiei tatalui meu decedat. In legatura cu certificatul de mostenitor... Eu am certificat de mostenitor de la mama,care este si ea decedata.Si pe acest certificat scrie ca sunt doi mostenitori,eu cu o cota de 3/4 si tatal meu cu o cota de 1/4.Atat,eu sunt singurul lor copil,unicul mostenitor. Mai este necesar sa mai fac inca un certificat de mostenitor dupa tata,pentru ca asa cum am spus,eu sunt unicul mostenitor.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:12, 20 Decembrie 2013
Trebuie sa faceti si acest ultim certificat de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de parerea unei persoane juridice. in legatura ... Vio 66 Vio 66 Buna seara, Am nevoie de parerea unei persoane juridice. In legatura cu o mostenire. Noi am fost trei frati,doi din prima casatorie si al treilea din a doua ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu batai de cap shaquille7 shaquille7 Salut Comunitate va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect: 1. tatal meu a divortat de mama mea si s-a recasatorit. in urma acestei casnici am rezultat doar ... (vezi toată discuția)
Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)