avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare judecatoreasca- executare silita a fostului ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare judecatoreasca- executare silita a fostului sot, somatii trimise pe adresa mea

fostul sot a facut un imprumut in 2008 pe adresa mea. eram divortati din 2003 .casa este a mea ,pe numele meu,dobandita inaintea casatoriei. acum fostul sot si-a schimbat adresa dar somatiile vin tot pe adresa mea. creditul a fost de nevoi personale. ma afecteaza in vreun fel? am inteles ca i s-a infiintat si poprire pe salariu. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:56, 20 Decembrie 2013
Nu veti fi afectata cu nimic daca imobilul a fost cumparat inaintea casatoriei. Puteti merge la executorul judecatoresc sa specificati ca debitorul nu mai locuieste la acea adresa si daca o aveti pe cea noua, o puteti comunica acestuia.
Contractul de credit este pe persoana individualizata cu CNP
In caz de executare se dispune procedura executarii silite asupra bunurilor in evidenta debitorului
In situatia mentionata,nu sunteti afectata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!! - somatie executare silita IlincaPopa IlincaPopa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. In urma cu 7 ani (2006) am facut un credit de nevoi personale pe care l-am refinantat in urma cu 5 ... (vezi toată discuția)
Executare !!?? corecta ?? ion-alin ion-alin In 2008 am luat impreuna cu sotia mea un credit de nevoi pers. girand cu salariile . ..Intre timp , a intervenit ..divortul , eu continuand sa platesc inca 7 ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ovidiu caravan ovidiu caravan Am inteles ca pot inainta o plangere penala impotriva unei persoana. Am un contract de imprumut cu un domn de care nu mai pot da. Am angajat si un executor ... (vezi toată discuția)