avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de mostenire

Buna ziua.Am si eu o problema:parintii mei s-au despartit cand eu aveam 2 ani.Tatal meu s-a recasatorit si are o fiica cu a doua sotie.Are un apartament cu 2 camere pe numele lui in care locuieste cu a doua sotie si fiica.Ieri mi-a spus ca pe mine m-a dezmostenit si a trecut apartamentul pe numele fiicei.Va rog frumos sa imi spuneti daca e posibil asa ceva si daca il pot da in judecata,daca am si eu dreptul la o parte si daca mai pot sa obtin ceva acum.Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
claudiapreduna, utilizator
Abia dupa decesul lui si in functie de ce acte a incheiat el in timpul vietii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar decedat, cine are drept la mostenire? florensya florensya Daca proprietarul unui apartament este decedat cine are drept l a mostenire? Mentionez ca a locuit initial cu sotia lui doar 5ani, au avut doi copii, dupaa ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat, cine are drept la mostenire? florensya florensya Daca proprietarul unui apartament este decedat cine are drept l a mostenire? Mentionez ca a locuit cu sotia lui doar 5ani, au avut doi copii, dupaa care ea ... (vezi toată discuția)
Cum intabulam un teren si o constructio noua? gabriela69 gabriela69 Sunt recasatorita de 4 ani, din casatoria anterioara am 2 fete, am vandut un apartament pentru a construi o casa, acel apartament a fost bunul uneia dintre ... (vezi toată discuția)