Probarea se poate face cu martori si/sau inscrisuri. Daca aveti si o hartie in sensul declarat de dvs si tatal dvs. este si mai bine. Daca nu aveti, este cuvantul tatalui contra cuvantului familiei fetei (miresii).
este vorba de onoare aici. ea nu mai recunoaste nimic ..ii ramn aproape 800 mil vechi si se zgarceste la suma asta. sper ca se va lua in considerare declaratia tatalui meu.
Pai e si normal...dc ar avea asa ceva?:)
Ce ar fi daca ati contacta un avocat sa impartiti suma aia? Darurile de nunta, in principiu, se considera donatii pentru ambii soti. Avem o exceptie, consacrata in practica judiciara, conform careia darurile de nunta cu o valoare mare in raport cu veniturile parintilor unuia din soti sunt cosiderate a fi oferite doar copilului lor. Este o prezumtie relativa, care poate fi rasturnata. Puteti dovedi ca a existat intentia gratificarii ambilor soti?
Buna seara
ion_srv
am o intrebare .....conteaza la partaj citi bani or pus parinti ....sau totul se imparte in mod egal ..si daca plicurile pot fi folosite ca dovada (vezi toată discuția)