avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de sprijin in legatura cu procedura de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de sprijin in legatura cu procedura de depunere si intocmire a unei plangeri pentru furt!

In primul rind salut pe toata lumea! Situatia este aproximativ urmatoarea; In urma cu 2 ani am achizitionat cu acte in regula un teren in intravilanul unei comune limitrofe orasului<acte la notar+intabulat...cadastru si toate cele>.Pe acel teren exista o magazie destul de solida in care de-a lungul timpului am depozitat diverse materiale de constructii...merg acolo destul de rar---sa zicem o data la 2 saptamini.Astazi am constatat lipsa tuturoe materialelor si sincer nu stiu cum trebui sa procedez mai departe.Banuiesc cu o precizie de 80% cine este autorul dar nu-i cunosc numele .....stiu doar ca locuieste la o casa vecina de acest teren si ca face probleme de gen cam in tot satul!Rugamintea mea este sa-mi spune-ti ce si cum am de facut mai departe....si apoi incerc sa ma descurc! Multumesc pt. eventualele raspunsuri! Un an mai bun la toata lumea si SARBATORI FERICITE!
Cel mai recent răspuns: andreilucian , utilizator 12:30, 22 Decembrie 2013
cu prioritate trebuia sa chemati Politia: constata, lua probe etc etc Apoi, puteati formula o plângere penală, în dublu exemplar si depune (personal sau prin scrisoare recomandată cu Confirmare de primire) la Politie sau parchetul de pe lângă judecatoria de care apartineti cu număr de înregistrare si păstra celălalt exemplar.După ceva timp (legea nu precizează), vă chema Politia sa dati o declaratie în care vă sustineati plângerea si emiteati anumite pretentii, constituindu-vă si parte civilă vatamata.Observ că sunteti online, astept punctul dvs. de vedere.O zi senină!
Am inteles-----trec la fapte....multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru construirea unei magazii cold cold Buna ziua Am nevoie de ajutor Mi s-a demolat o magazie (in care se afla un wc) fara acordul meu .Am depus o plangere la politie si s-a solutionat ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: O ruda de-a mea a avut un accident de circulatie (cu alta masina) in urma caruia si-a avariat ... (vezi toată discuția)