avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cetatenia Maghiara si dreptul de munca
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cetatenia Maghiara si dreptul de munca

in urma cu putin timp am abtinut cetatenia Maghiara,inteleg ca am drept de munca in uniunea Europeana,intrebarea mea ar fi; ce fel de demersuri trebuie sa fac ca sa obtin un loc de munca in Germania? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian_77 , utilizator 17:35, 29 Decembrie 2013
Trebuie sa cautati de munca in Germania si sa gasiti pe cineva care sa va angajeze. Nu exista o cale mai usoara de atat ...
daca gasesc pe cineva sa ma angajeze nu trebuie sa am adresa in Germania?
Nu.
Mai intai gasiti de munca.
ok,multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie mara8 mara8 Ma interesez pt o ruda de a mea.Situatia este urmatoarea: s-a nascut in Romania. La varsta de 7 ani a plecat cu parintii in Ungaria.Acest lucru se intampla ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain office.carmen office.carmen In ce conditii poate o firma sa angajeze un cetatean care are domiciliul in Ungaria? Nu are CNP si actul de identitate este eliberat de autoritatile ... (vezi toată discuția)
Pasaport nou-nascut si libera circulatie Ayline Ayline Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta, daca se poate. sunt insarcinata si doresc sa nasc in Germania, din motive legate de lacunele ... (vezi toată discuția)