avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lntampinarea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lntampinarea

In situatia in careintr o cauza sunt 10 parati , iar prin art. 207 NCPC(intampinarea comuna) raspund si semeaza intampinarea doar 3 din parati,se considera ca fiind raspunsul tuturor paratilor mai exact a celor 10 si nu doar a celor 3 care semneaza?
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 17:21, 29 Decembrie 2013
Nu, intampinarea va fi a celor care au semnat-o si si-au insusit-o. Semnarea intampinarii se poate face si prin avocat pentru ceilalti 7.
Multumesc.
Deci intampinarea in baza art. 207 ncpr civila nu poate sa fie asimilata si pentru ceilalti 12 care au ramas daca doar 7 au formulat o si semnat o? fiind parti in acelasi dosar toti 19? in speta pentru cei care au formulat intampianre, deci aparare pot castiga, iar cei care nu au formulat pot pierde in acelasi dosar cu acelasi obiect....?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare carmen ghe carmen ghe Buna ziua, in calitate de parat (pe langa inca alti 3i) intr*un dosar de revendicare imobiliara, dupa ce am depus intampinare in termen, am primit acum o ... (vezi toată discuția)
Intampinare luiza12 luiza12 Buna dimineata! se mai poate depune un raspuns la intampinare intr-un dosar de divort,dupa ce au trecut cele 25 zile? nu s a dat termenul inca,nu am stiut de ... (vezi toată discuția)
Care este sanctiunea pentru depunerea cu intarziere a raspunsului la intampinare? WEO WEO Care este sanctiunea pentru depunerea cu intarziere a raspunsului la intampinare potrivit Noului Cod de procedura civila? (vezi toată discuția)