Buna ziua, am primit un proces verbal prin posta, cu o amenda de 500 lei, conform hotararii Consiliului Local Sector 3 Bucuresti, conform articolului 4 din HCLS3
Se interzice ocuparea sau blocarea părţii carosabile a drumurilor, parcărilor, trotuarelor, spaţiilor verzi domeniului public şi/sau privat al Municipiului Bucureşti aflat în administrarea Sectorului 3, prin expunerea spre vânzare a vehiculelor de orice fel, exceptând cazurile prevăzute la art. 2 alin. (2) din prezenta hotărâre, fapt ce se sancţionează cu amendă contravenţională cuprinsă între 500 şi 1.000 lei.
as vrea sa stiu daca pot sa contest aceasta amenda, in conditiile in care in proces verbal e stipulata masina alba, in conditiile in care masina mea e gri,
oricum mi se pare jaf la drumu mare. 500 lei, pentru ca aveamm o hartie pe geamul masinii, si nici macar nu am fost avertizat mai intai.
Dreptul de contestatie nu va este ingradit dar motivul prezentat nu este motiv de anulare a procesului verbal de contraventie.
Masina putea sa fie rosie si in procesul verbal sa scrie ca e verde.
In mod sigur masina a fost fotografiata iar plansa foto va fi prezentata la un eventual proces.
da, a facut si poze, e specificat in procesul verbal, dar idea mea era sa obtin un avertisment, pentru ca nu am de unde sa stiu toate legile care le adopta astia din consiliul local.merci
Puteti incerca dar achitati 1/2 in 48 de ore altfel veti plati amenda intreaga daca veti pierde procesul. Plangerea impotriva pv se depune in termen de 15 zile de la comunicare.
Daca masina era pe trotuar sansele sunt reduse.
Necunoasterea legii nu va absolva de efectele ei (chiar daca este vorba de HCL).