avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Teapa cauciucuri noi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Teapa cauciucuri noi

buna,am cumparat 4 cauciucuri de pe net noi noute,amtrimis soferul la curier le-a platit si sa dus sa le monteze.A doua zii vad cauciucurile pe masina si constat ca au o dunga ca si cum ar fii resapate plus anul fabricatiei era 2011,deci 2 ani si vechime.Le dau jos a doua zii le duc la un reprezentant din oras cu greu doresc sa le ia si sa dea un bon ca a primit cauciucurile a doua zii.Dupa o luna si ceva ai contactez si ma anunta ca datorita unei expertize cauciucurile sunt in regula.Au spus ca bani nu ai primesc inapoi pentru ca au fost montate si rulate.Specific ca o zii au stat pe masina si vreo 2 km sau circulat.De atunci masina aceasta sta fara sa circule si nu stiu ce sa fac.Cautand pe ministeru de finante firma care a facut expertiza constat ca din 2010 nu exista.Cauciucurile sunt cumparate pe firma si nu pot apela protectia consumatorului,ce pot face:mothersday:
Cel mai recent răspuns: Viano72 , utilizator 06:57, 24 Decembrie 2013
buna,expertiza spune ca sunt in regula.Deci nu specifica ca sunt resapate sau ca au vrreo problema.Adica nu pot schimba un lucru a doua zii??Ca persoana fizica poti timp de zece zile schimba orice cumperi pe net.Adica in tara aceasta firmele sunt lasate de izbeliste???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauciucuri iarna sandupaul sandupaul Buna ziua Am achizitionat cauciucuri de iarna Dunlop la masina personala, iar dupa aproximativ 3000 km cauciucul stanga fata(partea soferului) a facut o galma ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism cu probleme necunoscute inainte de cumparare elyn elyn Buna ziua, Ma confrunt cu situatia pe care o voi descrie mai jos. Am cumparat acum 3 saptamani o masina de la firma la care lucrez, care organizase o ... (vezi toată discuția)
Kilometrajul unui automobil dat inapoi si vanzarea ulterioara a acestuia Ionion1989 Ionion1989 Va prezint urmatoarea situatie reala: Am cumparat o masina de la vanzatorul Ion. Acesta mi-a spus ca masina are numarul de km afisati pe bord respectiv ... (vezi toată discuția)