avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortata, cu un copil, vreau sa plec din tara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortata, cu un copil, vreau sa plec din tara definitiv impreuna cu fiul meu

sunt divortata de 4 ani, am un copil de 7 ani si vreau sa plec din tara definitiv impreuna cu fiul meu. am custodia copilului dar el are drept de vizita. intrebarea mea este: putem pleca din tara si care sunt riscurile? :(
Cel mai recent răspuns: krisss27 , utilizator 10:13, 3 Ianuarie 2014
acum e la tatal lui, din 28 dec. pana in 4 ian. de cand a plecat incerc sa dau de tatal lui la telefon, pt a vedea cum e fiul meu, sa-i spun La multi ani! Nu vrea sa-mi raspunda la telefon. Este admis sa ma priveze de dreptul de a vorbi cu fiul meu?

daca as pleca din tara (la munca, pt cateva luni) doar eu si copilul ar ramane aici, e posibil sa mi-l ia si sa obtina el custodia copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil incredintat spre crestere si educare mamei elena76stancu elena76stancu buna ziua sunt mama unei fetite de 9 ani, iar in urma divortului(in urma cu 4 ani) mi-a fost incredintata spre crestere si educare prin hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara cllara cllara Buna ziua,sunt un nou utilizator si imi cer scuze daca subiectul acesta a fost deja dezbatut.Am urmarit pe forum consultatiile despre acest subiect si am ... (vezi toată discuția)
Proces custodie-minor natalia1303 natalia1303 Buna ziua. In decembrie anul trecut, am pornit proces pentru custodia totala a fetitei si marirea pensiei procentual ( pentru a ma stabili in strainatate ). ... (vezi toată discuția)