avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract neonorat, recuperare avans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract neonorat, recuperare avans

buna ziua, am incheiat un contrac cu o firma de constructii ptr. anveloparea termica a locuintei.in contract scrie ca firma se obliga sa faca anveloparea de la data incheierii contractului in termen de 2 luni,acest termen limita a trecut ,firma nu mai exista (a dat faliment) si as vrea sa ma sfatuiti ce sa fac in acest caz.ca o precizare am achitat firmei respective 50% din valoarea lucrarii,restul urmeaza sa ii dau la finalizarea lucrarii. Ce sanse am sa imi pot recupera banii.Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucii67 , utilizator 09:51, 26 Decembrie 2013
Buna ziua.
Din pacate nu prea cred ca aveti mari sanse.
as putea totusi ca pe managerul sau pe administratorul firmei sa ii aduc in instanta ptr. recuperarea banilor ptr. neonorare de contract?.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o firma in curs de lichidare Phonyxrei Phonyxrei Sa traiti bine.....:tooth: Scriu pe forum pentru prima data, dar sunt intr-o situatie in care nu-mi arde de glume...apropo de formula de salut Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Plată avans anvelopare/izolare termică apartament prin asociație. dacă am vândut apartamentul mai sunt obligat să plătesc toată lucrarea? Sionella Sionella Buna ziua, va rog sa ma ajutati la aceasta intrebare: anul trecut in Noiembrie s-a hotarat de catre Asociatia de proprietari si reprezentantii de pe scara ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare, vanzatorul intra in procedura de faliment alexberi alexberi Am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentru un imobil cu o firma, am platit avansul si inainte de a finaliza vanzarea am aflat ca s-a deschis un ... (vezi toată discuția)