avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnat in locul meu pe un contract de investitii pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnat in locul meu pe un contract de investitii pe bursa

Buna ziua,

Am semant un ctr de investiii pe bursele straine cu o societate, iar consultantul societatii a semant in locul meu pe niste acte care,cica imia duceau al cunostinta unele lucruri sau ca am laut al cunostinta unele lucruri. Pe contract pe prima pagina, care este la societate este trecut consultantul, dar pe ceea ce a ramas la mine nu este trecut. Aceste lucruri le-amd escoperit dupa ce am cerut de la firma toate hartiile care la au de la mine. Intre timp firma si-a mutat birourile si am pierdut legatura cu ei, rezultand si rezilierea contractului pe motiv de neplata (trebuiau facute niste plati anuale).
1. Avand in vedere ca la momentul cand ctr. era valabil acesta prezenta falsuri in el pot sa-mi mai recuperez banii pe care i-am dat la inceput?
2. De la firma sau de la pers in cauza?
3. Ulterior am aflat ca pers in cauza(consultantul) are o condamnare de 2 luni inchisoare ptr delapidare, dar fara sa faca inchisoare ci este intr-o perioada de proba de 2ani 2 luni. Perioada in care a semnat in locul meu. Acesta ce pateste? intra direct la inchisoare ptr fals in semnatura si se adauga si cele 2 luni?
Ce pasi trebuie sa fac? Ma adresesz companiei sau direct Politiei?
Cel mai recent răspuns: brazvan , utilizator 19:04, 4 Ianuarie 2014
Trimiteti o somatie la compania respectiva, prin posta, cu confirmare de primire.
Asteptati raspunsul lor.
Cu toate aceste date intocmiti un dosar cu care va prezentati la Politie.
In functie de ceea ce va decide Politia, actionati mai departe.
Nu pot sa ma duc si la Politie in acelasi timp? Avand in vedere ca am copii dupa documentele care exista in companie si copia care a ramas la mine, se vad clar diferentele... Sau ma adresez companiei si ii cer restituirea sumei initiale si compania pe caile legale sa ceara consultantului banii? As vrea ca, compania sa fie cea care incepe toate acestea si inevitabil eu sa fiu parte vatamata in proces, daca il deschide compania si nu eu ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asumarea vinovatiei - declaratie pe proprie raspundere Flavius1984 Flavius1984 Am urmatoarea speta: In urma cu 4 ani de zile, la infiintarea unei firme administratorul si asociatul unic imputerniceste o persoana ptr ca in numele si pe ... (vezi toată discuția)
Executare bancara fiii solicitantului drisualexandra drisualexandra buna ziua! socrul meu are o rata la banca , fara girant , fara ipoteca pe niciun bun.. el este proprietar doar pe 50% din curtea si terenul lasat de parinti ... (vezi toată discuția)
Incadrare fapta penal boureanulidia boureanulidia Buna ziua Am fost administrator la o firma cu 2 asociati in perioada 2007-iunie 2009, cind am predat administrarea celuilalt asociat. In aceasta perioada, in ... (vezi toată discuția)