avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insarcinata in 7 luni, patronul vrea sa inchida ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insarcinata in 7 luni, patronul vrea sa inchida magazinele luna asta

Buna ziua,am si eu o problema,sunt insarcinata in 7 luni,am anuntat societatea de acest lucru ,am trimis pe mail dovada de la medicul ginecolog si o foaie tip ca sa ma ia in evidenta ...lucrez la aceasta firma de aproape 2 ani ,iar acum 2 saptamani mi-a spus patronul ca vrea sa inchida magazinele ca nu mai merg vanzarile,legat de mine a spus ca ma tine angajata pe societate atat timp cat am eu nevoie si imi plateste darile la stat;i-am spus ca sa intru in prenatal el imi plateste mie si apoi isi recupereaza banii de la sanatate,dar mi-a spus ca a avut caz in care nici dupa 2 ani nu si-a recuperat banii,apoi iam spus sa ma dea in somaj si gata si el a spus ca sa nu mai complice lucrurile ma tine angajata atat cat am nevoie,dar eu de unde am siguranta ca va face lucrul acesta ? ce sa fac,cum sa fac sa nu raman fara ajutorul de la stat pentru cei doi ani ? Duminica acum vine sa faca inventarul si sa stranga marfa ....
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: giulia82 , utilizator 15:08, 27 Decembrie 2013
Asa ma gandeam si eu ,sa intru in somaj ,sa iau macar somajul pana nasc si nu mai stau nici cu stres(nu cred ca patronul va face pe mos craciun sa imi mai dea si bani :D)...dar sa vrea patronul sa ma dea in somaj....:D
Vorbiti cu el si explicati aceasta situatie : daca va tine angajata pana nasteti va plateste si salariul pana la acea data sau pana la data intrarii in concediu de maternitate?
Da,o sa discut cu el sa vedem cum sa facem sa imi fie si mie bine.....multumesc frumos pentru toate raspunsurile si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste concediul prenatal leydutza leydutza buna ziua, ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
In cat timp este obligat lichidatorul sa elibereze actele pentru somaj? mire974 mire974 firma la care am lucrat a intrat in procedura de lichidare iar angajatii care au mai ramas au semnat preavizele de 15 zile. ultima zi de preaviz a fost 29.11. ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere gravida abalascau abalascau Lucrez la unitate de stat(dar nu se desfinteaza doar isi mai restrange din personal si sunt salariat civil), si sunt gravida in 18 saptamani.I-am anuntat in ... (vezi toată discuția)