avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Vreau sa cumpar pe numele fiicei mele( 19 ani) un imobil.Cum trebuie sa procedez astfel incat sa nu aiba voie sa-l vanda decat cu acordul meu sau dupa moartea mea?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:41, 27 Decembrie 2013
Uzul fruct viager e cea mai sanatoasa cale;)
Inserati-va acolo o CLAUZA care-i limiteaza dreptul de instrăinare,doar cu permisiunea dv-stra,si mai cu seama in fata NOTARULUI!:hugall::hugall::stunned:
Vanzarea cumpararea unui imobil va tb facuta in fata notarului, cu cadastru si toate celelalte acte.

E mai greu cu limitarea dr de proprietate, dar puteti fi trecut in contract in calitate de procurator de fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare propietate cotfasam cotfasam Buna ziua Tatal meu detine prin mostenire o propietate care are si o clauza de folosinta viagera.Beneficiarul viagerei a dobandit aceasta clauza din ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui imobil dobandit prin contract de intretinere Paulina Haus Paulina Haus Stimate avocat, am dobandit dreptul de proprietate a unui imobil in 1992 (Romania) de la parintii mei prin contract de intretinere cu clauza uzul fruct ... (vezi toată discuția)
Am o problema majora ememe ememe am un apartament care e al mamei dar avem drept viager si eu si fosta sotie(sunt divortat).casa , la 18 ani,va fi al copilului dar fosta sotie nu vrea sa ... (vezi toată discuția)