avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amplasament punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amplasament punere in posesie

Buna ziua si Craciun Fericit !

Am o nelamurire pe care sper sa o putem clarifica aici cat de cat.
Eu am o hotarare judecatoreasca din 94 pentru reconstituirea unei suprafete de 50 ari, teren extravilan , in dispozitivul sentintei se arata ca mi se rec onstituie dreptul de șproprietate pt acel teren in tarlaua X , fara amplasament, dar mai sus in sentinta se arata ca am avut terenul inscris in CF Y cu parc cad Z. Pe terenul din cf de mai sus in 93 a fost pus in posesie alt cineva care a intabulat terenul pe numele lui si la vandut.
Cum pot eu sa il scot pe cumparator de acolo cu hotararea cfe o am definitiva si irevocabila ?

Va multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 20:26, 27 Decembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Dar ce e mai grav e ca nici comisia locala nu m-a pus in posesie cu nici un teren pe nici un amplasament.
Aceii cumparatori sut intabulati in CF electronica , avand pe amplasamentul meu contract la notar.
Cu i-asi putea desfiinta intabularea sa le ocup eu terenul ?

multumesc
Pot sa va relatez dintr-o problema personala asemanatoare. Dar va recomand sa mergeti la un avocat si sa ii expuneti problema.
Daca d-voastra ati avut data sentinta sau HCL inaintea ceilulalt, trebuie sa dati in judecata cam pe toata lumea, consiliu, primarie, etc. si instanta sa anuleze titlurile acelea si sa va puna pe d-voastra in posesie. Daca exista HCL si nu a fost pusa in aplicare sau a fost pusa doar partial, rezultat ca d-voastra nu aveti terenul conform HCL e cam urat ptr. ei. Au niste termene in care trebuie sa puna in aplicare aceste HCL. Dar va recomand sa mergeti la un avocat, sunt destule acte pe care trebuie sa se uite si sa analizeze.
va multumesc mult pentru ajutor .

La multi ani !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzacapare alex197908 alex197908 buna am cerut un teren pe legea 18 dar inca nu a venit comisia sa l puna in posesie , mentionez ca acel teren a fost folosit de tata pana acu 3 ani cand a ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie pe teren intabulat Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua ! Am fost chemat la Primarie sa mi se aduca la cunostinta ca pe un teren de al meu din extravilan care l-am cumparat cu CVC la ... (vezi toată discuția)
titlu de proprietate ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata --revin cu o intrebare -- am mai scris dar nu am primit raspuns ,,, este o problema mai complicata s au nu am fost inteles ? --- ... (vezi toată discuția)