avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... INTREBARE URGENTA!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

INTREBARE URGENTA!


Buna ziua! Fara a detalia subiectul: Am pierdut un proces cu Politia Rutiera (intr-un caz cu aparatul radar) apoi am facut recurs. Eu personal nu am stiut ca la recurent nu i se trimite sentinta acasa si am asteptat-o. M-am interesat si am vazut pe internet ca imi este nefavorabila, dar nu am fost instiintat ci am aflat eu . Nu am predat permisul asteptand sentinta acasa sau o sesizare din partea politiei pentru predarea permisului. Daca nu predau permisul ce se poate intampla? In cel mai rau caz... Daca nu am primit nici o foaie de instiintare acasa. Care ar fi repercusiunile? Exista vreo "jonglerie" care sa nu ma afecteze mai mult decat sentinta data deja > ( 4 luni de suspendare permis) ?

Deci , pe data de 26 ianuarie a.c s-a dat sentinta la recurs nevaforabila mie. Eu sa presupunem ca nu o cunosc (sa presupunem) deci din 26 ianuarie timp de 4 luni de zile carnetul ar trebui sa imi fie suspendat. Eu nu l-am predat si nu il mai predau. Daca politia nu se seziseaza, ce se intampla dupa 4 luni ? Se prescrie totul? Dupa 4 luni nu ar trebui sa mai circul cu frica in san? Daca sunt oprit figurez cu el suspendat?
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 09:52, 8 Aprilie 2009
V-as sfatui sa mergeti si sa va asumati responsabilitatea predand carnetul, chiar daca dvs. ati aflat intamplator de sentinta data de instanta.
Puteti fi acuzat de nerespectarea unei sentinte judecatoresti. Si atunci este destul de grav.
Va doresc succes !
Consilier juridic V. Ioana-Iulica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta ! paveltm paveltm Buna ziua! Fara a detalia subiectul: Am pierdut un proces cu Politia Rutiera (intr-un caz cu aparatul radar) apoi am facut recurs. Eu personal nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)
Comunicare ipj cristian11 cristian11 In urma cu 2 ani, am depus plangere impotriva unui proces verbal de contraventie rutiere...Prin februarie 2010 prin sentinta mi s-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)
Pot pierde permisul? mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o intrebare acum ceva timp in urma sotul meu a pierdut procesul cu politia pentru retinerea permisului pentru depasire pe linia ... (vezi toată discuția)